РЕЗЕРВАЦИИ

 

+359 885 380 308
rsrv@laterrazza.bg

РАБОТНО ВРЕМЕ

 

Понеделник – Неделя

09:00 – 23:00

LA TERRAZZA

 

Още с прекрачването на прага имате чувството, че сте попаднали на терасата на някоя от китните къщи в слънчева Италия. Просторен, с очарователна гледка към Витоша и слънчева тераса, La Terrazza ви пренася в свят на уют и спокойствие.

Мисията на ресторанта е да предлага свежа и безкомпромисно вкусна храна. При нас можете да се насладите на европейска и българска кухня, сервирана по нетрадиционен начин. Всяко ястие следва сезоните и се приготвя от внимателно подбрани и пресни продукти. Рецептите звучат в стил „Октопод на плоча с черен ориз, годжи бери и орехи“, „Свински каренца с ябълки, марсала и паста“, „Сьомга с цитруси и цветни салати“. Пиците приготвяме от изцяло италиански продукти и по автентични италиански рецепти.

Насладете се на вкусната храна с чаша студено италианско бяло вино, отпуснати в удобните столове на терасата и гледката към удивителната Витоша планина.

La Terrazza работи с подбрани изби и ви предлага вината без обичайната за ресторантите висока надценка. Независимо дали ще изпиете виното си на място или ще вземете бутилка от вино магазина на ресторанта за вкъщи, цените са изключително преференциални.

Всеки делничен ден за обяд се предлагат различни свежи предложения от супа, салата, основно и десерт, които рядко се повтарят и трудно ще хванете едно и също ястие в месеца.  Стремим се всяко ястие да притежава нашата индивидуалност и създаваме рецептите с иновативния поглед на управителя Димитър Петров.  Предложенията за обяд са в стил „Крем супа от грах и мента“, „Салата с диня и сирене“,  "Сьомга с цитруси и цветни салатаи", „Пиле пиката с бадеми и билков ориз“, „Телешко бон филе с магданозено пюре“ или „Свински пиперени каренца с Рататуй“.

Всички от офисите около The Mall вече ни познават и редовно обядват при нас. Това са предимно хора, които предпочитат да заобиколят щандовете с бърза храна, за да хапнат в спокойна и комфортна атмосфера свежа храна от качествени продукти. Често ни предпочитат за бизнес обяд или големи офис събирания на голямата дълга маса с 24 стола, на която си представяме голяма италианска фамилия, която побира колегите в приятелски кръг.

Отношението ни към всеки гост, прекрачил прага, е персонално и сърдечено – често ще бъдете посрещнати лично от управителя ни с широка усмивка. Именно той, като истински домакин, познава в детайли предпочитанията на редовните ни гости. 

Капацитета на салона на ресторант La Terrazza е 200 седящи места и при коктейлни събирания до 300 правостоящи. Терасата е с капацитет 55 места, като през зимата е остъклена и отоплена, а през лятото с подвижен покрив, който при желание от ваша страна може да ви скрие от лъчите на слънцето.

Лично или корпоративно събитие, парти или празнична вечеря, възможностите при нас са много. От ваша страна се изисква единствено вкуса към добрата храна.

бул. Цариградско Шосе 115и, The Mall, етаж 2, София, rsrv@laterrazza.bg, +359 885 380 308

ВипВино ООД
LA TERRAZZA е вашата пицария-ресторант в близост до Младост и Дружба.

  • w-facebook
  • White Instagram Icon